Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyoruz!

Cumhuriyetimizin kuruluşunun temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm çocuklarımızın bayramını yürekten kutlar, onlara mutlu ve sağlıklı bir hayat dileriz.

Atatürk'ümüzün Çocuklara Armağanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu göstermek ve geleceğin teminatı olan çocuklara bir bayram armağan etmek için ilan ettiği bir bayramdır. Bu özel gün, her yıl büyük bir coşkuyla kutlanmakta ve milli birlik ve beraberliğimizin simgesi haline gelmektedir.

24.04.2024 14

24-04-2024