Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı Tarafından 3 ve 4 Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı personeli tarafından öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yapıldı.

27.03.2024 50

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan “Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Etkinlikleri” konulu protokol kapsamında; Sahil Güvenlik Komutanlığının görev ve sorumluluklarının tanıtılması, denizlerin sevdirilmesi, korunması hakkında öğrencilerde farkındalık oluşturulması maksadıyla Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığınca  27 Mart 2024 tarihinde Durmuşali Toksoy İlkokulu'nda bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı personelince  yapılan sunumların ardından

dalış ekibi  tarafından açılan stantlarda,  katılım sağlayan 259 öğrenciye,  Sahil Güvenlik görevleri ve denizlerin korunması konusunda bilgiler verilmiş ve soruları cevaplanmıştır.

27-03-202427-03-2024